Camping Hitjesvijver

Heerlen Limburg

  • stempel-stadscamping
   Stadscamping
  • stempel-overig
   Camping/Recreatiepark/Bungalowpark
  Camping Hitjesvijver

  Door de aparte ligging in de hoogte en tussen de bomen bieden de Trekkershutten een mooi uitzicht op het zwembad en het sportveld.


  Open van 01/01 t/m 31/12

  2 Trekkershutten
  4.5 hectare

  Trekkershutten

  Zwevende hut 1

  4 | Hoogseizoen € 78,- | Laagseizoen € 63,-
  • ingerichte keuken
  • verwarming
  • honden toegestaan
  • hele jaar geopend
  • kooktoestel

  Toeristenbelasting: € 2,00 Pannenset: € 3,50 Slaapzak: € 5,00 Handdoekenpakket: € 3,50

   Vanaf € 63,-

  Terreininformatie

  Omgeving

  De ideale stadscamping voor liefhebbers van natuur én cultuur. De prachtige camping bevindt zich op 5 km van het centrum van Heerlen en vlakbij steden als Maastricht, Luik en Aken. Daarnaast is het de perfecte uitvalsbasis voor schitterende wandel- en fietsroutes door de bossen van de Brunssummerheide en het heuvellandschap van Zuid-Limburg. De camping biedt alle moderne faciliteiten. Ideaal voor elk soort vakantievierder: gezinnen met kinderen, cultuursnuivers, natuurliefhebbers en mensen op doorreis.

  Dit terrein is aangesloten bij

  Fietsers-welkom

  De camping

  Camping Hitjesvijver is de ideale stadscamping om even tot rust te komen en voor liefhebbers van natuur én van cultuur. De camping biedt alle moderne faciliteiten, een verwarmd zwembad en kinderbad, een natuurspeeltuin, volop activiteiten en vooral veel gezelligheid. Ideaal voor elk soort vakantievierder: gezinnen met kinderen, cultuursnuivers, natuurliefhebbers en mensen op doorreis.

  Vier oplaadpunten voor elektrische fietsen op zonne-energie op de camping.

  Routes in de buurt

  • KN 26

  Duurzaam beheer

  Waterbesparende douches - Waterbesparende toiletten - Groene energie - Zonnecellen - Afvalscheiding - Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw - Duurzaam materiaalgebruik in speelvoorziening - Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak - Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

  Zo kom je er

  Vanaf Eindhoven volg je de borden A76 richting Heerlen; na Nuth rechts de N281 volgen richting Heerlen; afslag Heerlen-Noord nemen; aan het einde van de afrit links, bij rotonde na McDonalds links, dan 1e rotonde rechts. Je rijdt nu op de Willem Barentszweg, na 800 m ligt de camping links.
  Willem Barentszweg 101
  6413 TC Heerlen
  Limburg
  GPS 5.95743 50.92138
  +31 (0)45-5211353
  info@hitjesvijver.nl
  https://www.hitjesvijver.nl
  Fiets
  a