Camping De Loswal

Maurik Gelderland

  • stempel-jachthaven
   Jachthaven
  • stempel-overig
   Camping/Recreatiepark/Bungalowpark
  Camping De Loswal

  Het terrein van de Loswal is direct gelegen aan het water en er zijn diverse watersportmogelijkheden mogelijk zoals vissen, zeilen, surfen en waterskiën. Goed sanitair, wifi, horeca met terras en een leuke speeltuin voor de kinderen zijn aanwezig.


  Open van 01/04 t/m 31/10
  Haute saison 01/07-15/08

  2 Trekkershutten
  5 hectare

  Trekkershutten

  Trekkershut

  4 | Hoogseizoen € 49.50 | Laagseizoen € 49.50
  • verwarming
  • kooktoestel
  Toeristenbelasting: € 1,28 p.p.p.n.
  Schoonmaak: € 20,00
   Vanaf € 49.50

  Terreininformatie

  Omgeving

  Camping de Loswal is gelegen in de Betuwe (Rivierengebied). Steden zoals Tiel, Veenendaal, Wijk bij Duurstede en Culemborg liggen op fietsafstand. De streek kenmerkt zich door de vele boomgaarden met fruit (appels, peren, kersen etc.). In het voorjaar kun je genieten van de rijke bloesem aan de bomen. Op de kronkelende dijken is het heerlijk fietsen en genieten van de mooie omgeving.

  Dit terrein is aangesloten bij

  Fietsers-welkom
  Blauwevlag

  De camping

  Het terrein van de MarinaPark Bad Nederrijn is direct gelegen aan het water en er zijn diverse watersportmogelijkheden mogelijk zoals vissen, zeilen, surfen en waterskiën. Goed sanitair, wifi, horeca met terras en een leuke speeltuin voor de kinderen zijn aanwezig.

  Op de receptie zijn diverse fiets- en wandelroutes aanwezig. Ook kun je gebruik maken van de ANWB knooppuntenroutes voor het maken van diverse leuke fietstochten. Het Maarten van Rossumpad loopt langs de camping.

  MarinaPark Bad Nederrijn is een geschikte uitvalbasis voor een bezoek aan diverse leuke steden en dorpjes in de directe omgeving. Aan de overkant van de rivier bevindt zich de Utrechtse Heuvelrug. Je bent hier via het pontje met de fiets binnen 20 minuten. Breng ook eens een bezoek aan Kasteel Amerongen of het Heemkundig Museum. Bezoek de markt in Tiel of geniet van het uitzicht over de Waal.

  Routes in de buurt

  • KN 73

  Duurzaam beheer

  Waterbesparende douches - Waterbesparende toiletten - Groene energie - Afvalscheiding - Duurzaam materiaalgebruik in sanitair gebouw - Geen gebruik chemische middelen bij schoonmaak - Geen gebruik chemische middelen bij onderhoud terrein

  Zo kom je er

  Met de auto kun je ons bereiken via de A15 afslag Tiel, of de A2 afslag Culemborg. Voor wandelaars en fietsers zijn er vanuit alle windstreken goede verbindingen naar Maurik.

  Rijnbandijk 36
  4021 GH Maurik
  Gelderland
  GPS 5.40481 51.96287
  +31 (0)344-692892
  lobbybadnederrijn@marinaparken.nl
  https://www.marinaparken.nl/
  Fiets
  a