Overnachten met kids

Voor een vakantie met kinderen zijn Trekkershutten ideaal. Je kunt direct terecht in je huisje, waar bedden en tafel en stoelen voor je klaar staan. De bovenste stapelbedden hebben een valbescherming.

Door de grote diversiteit van het netwerk van Trekkershutten zijn er diverse campings en recreatieparken met georganiseerde animatie. Ook zijn er op veel terreinen speeltoestellen te vinden. Op de Natuurkampeerterreinen vind je een speciale ontdekkist met allerlei materialen om de natuur te ontdekken.

Otto Ooievaar

Overnachting in de duurzame Trekkershut de Trek-in is extra bijzonder voor de kinderen. In iedere Trek-in woont Otto Ooievaar, de duurzame vakantievriend. Otto laat de kinderen spelenderwijs zien wat duurzaamheid betekent, wat de duurzame aspecten van de Trek-in zijn en hoe je ook thuis duurzaam kunt leven. In iedere Trek-in kunnen de kids kennismaken met hun duurzame vakantievriend.

Ontdekkist

Deze uitgebreide ontdekkist bevat allerlei materialen om de natuur te ontdekken. De kist is aanwezig op de meeste Natuurkampeerterreinen bij de beheerder, maar een gedreven jonge onderzoeker wil natuurlijk altijd en overal met zijn eigen spulletjes aan de slag.

Wat zit er allemaal in?

Deze ontdekkist staat garant voor uren ontdekkingsplezier!

 

3w Media Eindhoven
Fiets
a